
به گزارش جام جم آنلاین، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به آشفتگیهای داخلی اروپا که نارضایتیها و اعتراضات فرانسه تنها گوشه ای از آن است، اظهار داشت: ازجمله اهداف رویکرد تقابلی اخیر اروپا، تلاش برای انحراف افکار عمومی از بحران فزاینده اقتصادی و اجتماعی و نقض سیستماتیک حقوق بشر در اروپاست که این از نگاه ناظران آگاه جهان پنهان نیست.
کنعانی خاطرنشان ساخت:برخی طرفهای اروپا به جای دخالت در امور داخلی دیگر کشورها باید با پرهیز از رفتارهای خشن و سرکوب معترضان، نسبت به خواستههای واقعی مردم در قلمرو خود مسئولانه و انسانی رفتار کنند.
سخنگوی دستگاه سیاست خارجی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با اتکا به قدرت ملی، همانند قبل با درایت و استحکام نسبت به چنین اقدامات خودسرانه، غیرقانونی و غیرمنطقی، اقدام متقابل خواهد داشت و در این راستا حق خود را برای پاسخ محفوظ می دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر منوچهر متکی در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه جامجم ضمن تحلیل دشمنیهای اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:
گپوگفت خبرنگار جامجم با قصهنویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفتوگو با روزنامه «جامجم» خبر داد