همزمان در سالروز تاسیس کمیته امداد امام(ره) و آغاز هفته احسان و نیکوکاری انجام شد؛

زنگ "جشن نیکوکاری" در مدارس اصفهان به صدا درآمد

انتقاد امام جمعه اصفهان از فضاهای اداری دستگاه قضائی در استان

انتقاد امام جمعه اصفهان از فضاهای اداری دستگاه قضائی در استان
امام جمعه اصفهان گفت: در همه شهرهایی که سفر کرده ام ساختمان‌های قوه قضاییه اعم از دادگستری و دادسرا و پزشکی قانونی جایی بدتر از اصفهان ندیده‌ام، درحالی که این فضاها باید در خور قوه قضائیه جمهوری اسلامی باشد.
کد خبر: ۱۴۰۰۵۱۰

جام جم آنلاین اصفهان ؛ آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد در جلسه شورای اداری استان اصفهان که عصر امروز (دوشنبه، ۱۵ اسفندماه) با حضور رئیس قوه قضاییه برگزار شد، اظهار کرد: مسئولان استان همراه و همفکر هستند و تلاش می‌کنند وظیفه خود را به خوبی انجام دهند. در همه شهرهایی که سفر کرده‌ام، ساختمان‌های قوه قضاییه اعم از دادگستری و دادسرا و پزشکی قانونی جایی بدتر از اصفهان ندیده‌ام، درحالی که باید فضاها در خور قوه قضائیه جمهوری اسلامی باشد.  

وی با اشاره به اینکه در کشورهای دیگر قضات جایگاه بالایی دارند، گفت: این افراد فصل‌الختاب هستند و باید مورد احترام قرار گیرند، در عین حال که اگر تخلفی از سوی چند نفر صورت گرفته، نباید به پای همه نوشته شود.

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها