
به گزارش جام جم آنلاین، سید مجید میراحمدی درباره آخرین اقدامات دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی کشور برای برخورد با عوامل مسمومیت دانش آموزان در برخی مدارس کشور اظهار کرد: بعد از ابلاغ رئیسجمهور، وزارت کشور به همراه وزارت اطلاعات، آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، فراجا، اطلاعات سپاه و پدافند غیرعامل مسائل را دنبال کردند. براساس اقدامات اطلاعاتی و تحقیقاتی در 5 استان تعدادی از افراد شناسایی و دستگیر شدند و تحقیقات آغاز شده و به محض اینکه نتایج روشنی بدست آمد، اعلام خواهد شد. البته برخی موارد هم بوده که جنبه غیرمعاندانه داشته که آنها ارشاد شدهاند.
وی ادامه داد: این مساله انشاءالله با حفظ آرامش و دوری از اضطراب و استرس حل خواهد شد. شناخت نقشه دشمن بسیار مهم است. دشمن درصدد هراس افکنی و اخلال در نظام آموزشی کشور است و تلاش دارند موضوع را بزرگتر از آنچه هست، جلوه دهند. برخی هم در داخل و هم خارج در پشت صحنه جنگ ترکیبی را مدیریت می کنند. جای نگرانی جدی وجود ندارد و میزان موارد رخ داده در مدارس به صورت چشمگیری کاهش یافته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد