مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: ۳۰ گروه ثابت و سیار نظارت بر مراکز کشتار، تولید و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان فعالیت ویژه خود را آغاز کرد.
کد خبر: ۱۴۰۰۱۲۵

به گزارش جام جم آنلاین ایلام ؛ یونس احمدی  اظهار داشت: در این طرح ۱۳ گروه ثابت و ۱۷ تیم سیار شامل ۵۷ نفر متشکل از بازرسان بهداشت دامپزشکی مشارکت دارند.


وی افزود: گشت های نظارتی ویژه تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان از روز سیزدهم اسفندماه شروع شده  و تا پنجم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.


احمدی یادآور شد: در این طرح که به مدت ۲.۵ ماه طول می کشد مراکز کشتار، تولید، نگهداری و عرضه فراورده های خام دامی نظیر کشتارگاه، قصابی، رستوران و غذاخوری، کبابی و سایر اماکن مرتبط با فراورده های خام دامی کنترل و نطارت می شود.


وی ادامه داد: علاوه بر گشت های دامپزشکی، گشت مشترک با دستکاه هایی چون صنعت معدن و تجارت و مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیز انجام می پذیرد.


لازم به ذکر است سامانه تلفنی ارتباطات مردمی ۱۵۱۲ آماده دریافت شکایت، پیشنهاد و نظر و درخواست مردم در خصوص فرآورده های خام دامی از نقاط مختلف استان ایلام است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها