حمیده شمیلی، مدیر هتل چهار ستارهی نیشکر در گفت وگو با جام جم گفت: هدفمان از حضور در نمایشگاه بین المللی گردشگری، معرفی هتلمان به جامعه هدف است.
شمیلی با بیان اینکه درنظر داریم بخشِ گردشگری کشاورزی و صنعتی را شروع کنیم افزود: در بخشی از نگایشگاه، با متخصصانِ حوزههای گردشگری کشاورزی و صنعتی نشست انجام دادیم و در نظر داریم همکاریهایی با چنین مجموعههایی داشته باشیم.
وی افزود: کشت و صنعت نیشکر ظرفیتهای متنوع گردشگری ازجمله گردشگری پرنده نگری، صیادی ماهی و ... را دارد. توسعه نیشکر ۲ سال پیاپی جشنواره گردشگری و صنایع دستی برگزار کرده است که نشان از توجه ویژهی مدیریتِ شرکت به صنعت گردشگری دارد.
مدیر هتل نیشکر گفت: برای چهارمین سال است که در نمایشگاه حضور داریم و تا کنون از طرف میراث فرهنگی هم دو لوح تجلیل گرفتیم.
شمیلی یاداور شد: طبق آماری که گرفتیم حدودا تا روز سومِ نمایشگاه، نزدیک به ۱ هزار نفر از کانترمان در غرفهی خوزستان دیدن کردند و ما در کنارِ معرفی هتل، محصولات نیشکری را نیز معرفی میکنیم که شکرهای طعمدارمان همچون زنجبیلی، هِل، دارچین و لیمویی خیلی مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.
به گزارش جام جم آنلاین خوزستان، ظرفیت هتل نیشکر اهواز ۵۵ اتاق معادل ۱۷۲ نفر به همراه ۴ سالن همایش و سه رستوران است. هتل نیشکر قبلا مهمانسرا بود و حدود ۱۰ سال است که به هتل تبدیل شده است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد