به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از اسپورت، جولیان آراخو، هافبک مکزیکی لس آنجلس گلکسی بازیکنی بود که بارسلونا در آخرین روز از فصل نقل و انتقالات زمستانی با او به توافق نهایی دست پیدا کرد و قرار بود که او شاگرد ژاوی شود.
طبق اعلام روزنامه اسپورت، فیفا با ثبت نهایی این بازیکن مخالفت کرد چرا که به خاطر اشتباه فنی که پیش آمد مدارک این بازیکن ۱۸ ثانیه با تاخیر بارگذاری شد و به همین خاطر فیفا اجازه نداد تا آبی اناری ها این بازیکن را جذب کنند.
باشگاه بارسلونا امیدوار بود که فیفا باوجود تاخیر ۱۸ ثانیه ای اجازه ثبت این بازیکن را بدهد اما این قانون فیفا است که بعد از پایان فصل نقل و انتقالات تنها بازیکنانی که آزاد هستند می توانند راهی دیگر تیم ها شوند و چون آراخو با لس آنجلس گلکسی قرارداد داشت پس نمی تواند راهی بارسلونا شود.
قرار بود که بارسلونا این بازیکن مکزیکی را جایگزین بیرین کند که راهی اسپورتینگ لیسبون پرتغال شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد