قطر: تا امضای توافق میان ایران و غرب، به میانجی‌گری ادامه می‌دهیم

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر تاکید کرد که کشورش همچنان به ایفای نقش با هدف همگرایی دیدگاه‌های ایران و قدرت‌های غربی در مذاکرات بر سر پرونده هسته‌ای ایران ادامه می‌دهد تا از هرگونه تشدید تنش که به ضرر همه طرف ها در منطقه است، جلوگیری کند.
کد خبر: ۱۳۹۶۶۹۸

به گزارش ایسنا به نقل از العربی الجدید، ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت امور خارجه قطر چهارشنبه در یک نشست خبری درباره سفر چند روز پیش شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر به تهران گفت: تاکنون مقدماتی برای آغاز دور جدیدی از مذاکرات بین ایران و طرف‌های غربی در خصوص پرونده هسته‌ای ایران وجود ندارد.

وی افزود: با این حال، میانجی‌گری قطر در ارائه پیشنهادهایی برای تسهیل بازگشت طرف‌ها به مذاکرات ادامه دارد؛ نقشی که قطر تا امضای توافقنامه به گونه ای که امنیت و صلح در منطقه را تضمین کند، از ایفای آن دست نخواهد کشید.

مهدی یزدی نژاد

newsQrCode
برچسب ها: قطر برجام هسته ای
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها