به گزارش جام جم آنلاین همدان، دکتر محمدمهدی مجذوبی در حاشیه بازدید از دو شرکت توزیع دارو و تعدادی از داروخانههای شهرستان همدان اظهار کرد: با اقدامات صورت گرفته در حوزه تولید و توزیع دارو تغییرات خوبی اتفاق افتاده به طوریکه ورودی شرکتها در بخش داروهای آنتیبیوتیک افزایش یافته و وضعیت بهتر از یک ماه گذشته است.
وی افزود: به علت شیوع بیماریهای ویروسی تنفسی نیاز به داروهای مسکن مانند نوافن، استامینوفن و برخی شربتها افزایش یافته و وضعیت دارویی مراکز در زمینه نیاز به این داروها بهتر شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تأکید بر اینکه به هیچ وجه کمبود سرم در همدان وجود ندارد، افزود: ذخایر سرم در شرکتهای پخش دارویی و مراکز درمانی و بیمارستان خوب است.
وی با بیان اینکه ورودی دارو به استان بیش از دو برابر افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: در مورد سایر داروها وضعیت به مراتب بهتر شده است اما باید کمبود داروهای ضدتشنج پیگیری و رفع شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد