خوزستان - جام جم آنلاین : صادق خلیلیان استاندار خوزستان در نشست شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت که صبح امروز (چهارشنبه 27 مهر) در استانداری برگزار شد اظهار کرد : بخشی از مسائل خانواده های ایثارگر و شهدا مربوط به اشتغال فرزندان آنها و مسکن می باشد که دستگاه های اجرایی موظف هستند در این زمینه اقدامات و وظایف قانونی خود را دنبال کنند.
خلیلیان عنوان کرد : دستگاه های اجرایی که وظایف خود را انجام داده اند مورد تشویق قرار می گیرند و دستگاه هایی که تعلل داشته اند باید علت را توضیح دهند تا مورد پیگیری بیشتری قرار گیرد .
وی افزود : در خصوص توسعه فرهنگ ایثار و شهادت باید اقدامات فرهنگی مثل تهیه فیلم، سریال و ... صورت پذیرد که مقرر شد جلسه ای بصورت مجزا با حضور افراد حرفه ای به امور فیلم و هنر برگزار گردد تا در خصوص اقداماتی که بنا است انجام شود کارگروه فنی و حرفه ای برای پیگیری و تهیه این امور مامور شود .
خبرنگار معصومه مجدم
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد