به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان از فراهم شدن امکان ترخیص وسایل نقلیه توقیفی به صورت اینترنتی در کرمانشاه خبر داد.
وی افزود: مالکینی که متقاضی ترخیص غیرحضوری و اینترنتی وسیله نقلیه خود هستند با استفاده از برنامه کاربردی “پلیس من” در بستر اینترنت تلفن همراه امکان ثبت درخواست ترخیص را پس از احراز هویت و مالکیت دارند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه تصریح کرد: این افراد همچنین به صورت گام به گام از طریق برنامه ترخیص اینترنتی نسبت به ترخیص وسیله نقلیه خود مبادرت کنند.
سرهنگ حیدری خاطر نشان کرد: ارائه خدمات ترخیص وسایل نقلیه همچنان در دفاتر پلیس ۱۰+ هم انجام خواهد گرفت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: