فرماندار فیروزکوه تاکید کرد

دستگاه‌های اجرایی باید در جهت رفع موانع و مشکلات صنعتگران گام بردارند

سرپرست فرمانداری شهرستان فیروزکوه با بیان اینکه بخش صنعت نیازمند حمایت همه جانبه است افزود: دستگاه‌های اجرایی باید در جهت رفع موانع و مشکلات صنعتگران گام بردارند.
کد خبر: ۱۳۷۲۳۷۷

به گزارش جام جم آنلاین تهران،محمد حیدری منش در دیدار با مجموعه مدیریتی کارخانه سیمان فراز،آهک و شرکت دانش بنیان قومس فن بازار گفت: تحقق شعار سال با همکاری و همدلی همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های حمایتی امکان پذیر است از این رو تمام دستگاه‌های اجرایی باید در جهت رفع موانع و مشکلات صنعتگران گام بردارند.

سرپرست فرمانداری شهرستان فیروزکوه با بیان اینکه بخش صنعت نیازمند حمایت همه جانبه است افزود: تلاش برای تولید دانش بنیان و ایجاد اشتغال در شرایط کنونی کشور یکی از مهم ترین اولویت ها است و به هیچ عنوان نباید در این مسیر مانع ایجاد کرد.

وی ادامه داد: ظرفیت‌ها و امکانات فراوانی در شهرستان وجود دارد و باید با حمایت از صنایع و بخش تولید، بدنبال حل مشکلات اقتصادی واحدهای صنعتی باشیم چرا که رونق واحدهای تولیدی ، رونق اشتغالزایی و افزایش تولید ملی و دانش بنیان را در پی خواهد داشت.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها