به گزارش جام جم آنلاین، پزشکان در جدیدترین بررسیهای خود بر روی افراد سالمند و بیماران قلبی دریافتهاند که خوردن بعضی از غذاها در این افراد باعث بروز تپش قلب میشود.
بررسیها نشان میدهند مصرف زیاد نوشابه، مقادیر زیاد پنیر و قهوه از جمله مواد غذایی و نوشیدنیهایی به شمار میروند که باعث تپش قلب میشود.
مواد شیمیایی خاص مانند تیرامین نیز که در برخی موادغذایی وجود دارد میتوانند باعث تحریک غدد فوق کلیوی و در نهایت باعث بالا رفتن فشار خون شوند.
این فشار، خود بر قلب تأثیر میگذارد و باعث آریتمی قلب میشود. از این رو پزشکان توصیه میکنند افراد سالمند در صورت خوردن نوع خاصی از غذاها و احساس تپش قلب از خوردن آنها تا حد ممکن اجتناب کنند.
تپش قلب بیش از حد به دلیل نارسایی قلبی میتواند زمینه ساز تولید لختهٔ خون و سکتهٔ مغزی شود.
منبع: بهداشت نیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم