
به گزارش جام جم آنلاین، سیروس داودی با اشاره به اینکه بی احتیاطی تعدادی از گردشگران موجب این حریق شده است، گفت: به محض اطلاع عوامل یگان حفاظت ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خداآفرین و کلیبر و همکاران اداره محیط زیست شهرستان و نیروهای مرزبانی به محل عازم شده و حریق را کنترل و خاموش کردند.
وی اظهار کرد: این آتش سوزی در ۱۵ هکتار از اراضی منطقه با پوشش گیاهی نیزار، تمشک زار و به صورت تنگ و درختچه های گز اتفاق افتاده بود.
داودی خاطرنشان کرد: این اراضی جزء جنگل های ارسباران نبوده بلکه بخشی از اراضی حریم رودخانه ارس محسوب می شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان آذربایجان شرقی اعلام کرد: چهار نفر گردشگر که با روشن کردن آتش و انداختن ته سیگار به محل موجب این حادثه شده بودند تحت بازداشت قرار دارند.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد
مدیر شبکه آموزش در گفتوگویی تفصیلی با «جامجم»، از چشماندازهای تازه این شبکه میگوید