
به گزارش جام جم آنلاین، کرامت ویس کرمی گفت: روز چهارم فروردینماه امسال ۱۰۹ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر بنزین در کشور توزیع شده است.
وی افزود: در فاصله ۹ روزه ۲۵ اسفند سال ۱۴۰۰ تا ۴ فروردینماه سال ۱۴۰۱ بهطور میانگین ۱۱۲ میلیون و ۱۰۰ هزار لیتر بنزین در کشور توزیع شده است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تاکید کرد: در مدت مشابه پارسال (۲۵ اسفند ۹۹ تا ۴ فروردین ۱۴۰۰) ۹۰ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر بنزین در کشور توزیع شده است.
به گزارش ایسنا، مصرف بنزین کشور در روزهای یکم، دوم و سوم فروردین ماه به ترتیب ۸۹، ۱۱۳ و ۱۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر بنزین در کشور توزیع شده است؛ مصرف بنزین کشور همچنین در روز ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۰ با ثبت رکوردی تازه، به ۱۳۱ میلیون لیتر رسید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی