به گزارش جام جم آنلاین، ینس استولتنبرگ دبیر کل ناتو با اشاره به تسلط ارتش روسیه بر سایت هسته ای زاپروژیا اعلام کرد: ما واکنشمان به حمله روسیه به اوکراین هماهنگ می کنیم. تبعات این حمله دراز مدت خواهد بود.
وی افزود: حملات ضد تاسیسات هسته ای خطرناک بودن جنگ و اهمیت عقب نشینی نیروهای روس و بازگشت صلح و آرامش را نشان می دهد. ما بخشی از جنگ نیستیم و پیمان دفاعی است. ما از اوکراین حمایت می کنیم اما به دنبال جنگ نیستیم.
دبیر کل ناتو گفت: دعوت ما به صلح به مفهوم دست برداشتن ما از افزایش توان دفاعی مان و تامین مرزهای کشورهای عضو ناتو نیست.
همزمان وزیر خارجه انگلیس هم گفت: حمله بی پروا به سایت هسته ای زاپروژیا بسیار نگران کننده است و ما به دنبال جلسه شورای امنیت هستیم.
وزیر خارجه اسپانیا هم اعلام کرد: هدف ما برقراری صلح است و ما در قالب ناتو متحد هستیم. نمی توان اجازه بازگشت خطر هسته ای را داد.
وزیر انرژی فرانسه هم از فعال شدن تیم بحران در سازمان سلامت هسته ای فرانسه پس از آتش سوزی در سایت هسته ای زاپروژیا خبر داد و در عین حال اعلام کرد: تغییراتی در سطح تشعشات هسته ای پس از آتش سوزی ثبت نشده است.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰