به گزارش جام جم آنلاین، از دیروز تا امروز ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۲۳۴ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۲۷۲ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کرونایی در کشور به ۷ میلیون و ۶۶ هزار و ۹۷۵ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۰۳ بیمار کرونایی جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۷ هزار و ۲۶۷ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۶۷۸ هزار و ۷۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۴ هزار و ۶۶ نفر از بیماران مبتلا به کروناویروس در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۴۷ میلیون و ۴۱۵ هزار و ۹۴۲ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۱۸۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۸۷ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۷۶ شهرستان در وضعیت زرد و ۱ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است