به گزارش جام جم آنلاین، دیروز (۸ اسفند) و همزمان با چهارمین روز جنگ در اوکراین، ولادیمیر پوتین رئیسجمهوری روسیه در واکنش به بیانیه های خصمانه و تهاجمی ناتو، به نیروهای بازدارنده هستهای کشورش در بحبوحه تنش با غرب بر سر مساله اوکراین، آمادهباش داد.
پوتین در دیدار با سرگئی شایگو وزیر دفاع و والری گراسیموف رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه گفت: کشورهای غربی نه فقط اقدامات غیردوستانه علیه اقتصاد روسیه بکار می گیرند بلکه مقامهای این کشورها اظهارات خصمانه در مورد روسیه بیان می کنند.
پوتین گفت: به همین خاطر به وزیر دفاع و رئیس ستاد کل ارتش روسیه دستور می دهم نیروی بازدارنده هسته ای ارتش روسیه را به حالت ویژه آماده باش جنگی درآورند.
سخنان روز گذشته پوتین مبنی بر ضرورت آماده باش هسته ای روسیه، واکنش زیادی از سوی آمریکا، ناتو و اروپا داشت.
منبع: ایرنا
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد