به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی درباره « خواص چای سبز »، گفت:گیاه چای سبز و چای سیاه یکی هستند و تفاوت در روش فرآوردی آنهاست؛ به طوری که چای سبز بدون فرایند تخمیز تولید میشود که این امر موجب حفظ محتوای ترکیبات آنتی اکسیدانی آن تا 6 برابر چای سیاه است.
وی ادامه داد: همین آنتی اکسیدان باعث کاهش خطرات ابتلا به انواع سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش چربی خون، چربی سوزی و جلوگیری از سکتههای مغزی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش جوش و آکنه، رفع خستگی، دفع سموم بدن و جلوگیری از پوسیدگی دندانها میشود.
این متخصص طب سنتی بیان داشت:طبیعت چای سبز گرم و خشک است؛ قابض بوده و مصرف بیش از حد آن سبب یبوست مزاج میشود.
یارقلی ابراز کرد: توصیه میشود زنان بار دار و شیرده، افراد مبتلا به زخم معده، مشکلات قلبی فشار خون، مشکلات کلیوی و پرکاری تیروئید، کودکان و نوجوانان و افراد کم خون در نوشیدن آن احتیاط کنند زیرا مصرف بیش از حد چای سبز موجب بروز عصبانیت، بی خوابی، بی قراری، تنگی نفسهای اضطرابی، کم خوابی و تپش قلب میشود.
منبع: بهداشت نیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: