وزیر بهداشت: وضعیت اُمیکرون در هفته آینده بهتر می‌شود/ 92 درصد مردم واکسن تزریق کرده‌اند

وزیر بهداشت گفت: با توجه هجمه گسترده کرونا در دنیا اما به واسطه آمار واکسیناسیون بالا در ایران این بیماری کنترل شده و انتظار می رود که در هفته های آینده وضعیت بیماری بهتر خواهد شد.
کد خبر: ۱۳۵۵۹۰۶
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح امروز در بدو ورود به استان بوشهر در خصوص وضعیت واکسیناسیون در کشور اظهار داشت: تاکنون ۹۲ درصد مردم دوز اول، ۸۵ درصد دوز دوم و ۳۵ درصد سه دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند که فکر نمی‌کردیم الان به این آمار برسیم.

وی افزود: با توجه هجمه گسترده کرونا در دنیا، اما به واسطه آمار واکسیناسیون بالا در ایران این بیماری کنترل شده و انتظار می‌رود که در هفته‌های آینده وضعیت بیماری بهتر خواهد شد.

عین الهی تصریح کرد: در مراکز درمانی کمبود دارو و امکانات نداریم و شدت ورود بیماران سرپایی به بیمارستان‌ها کمتر شده و بیشتر بیماران در مرحله بستری هستند.

وی با بیان اینکه بیماری کرونا سه موج دارد، تاکید کرد: موج اول بیماران سرپایی، موج دوم بیماران بستری و موج سوم مرگ و میر است و بنظر می‌رسد موج اول و دوم طی شده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طبق مصوبه دیروز ستاد کرونا با حضور رئیس جمهور، ایام نوروز مثل سال‌های گذشته محدودیت نخواهیم داشت، اما معیار واکیانسیون بسیار مهم است و افرادی که قصد سفر دارند، باید حتما سه دوز واکسن را تزریق کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها