وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای تصریح کرد:

متهم جعل عناوین نهادهای حاکمیتی‌ و امنیتی در تهران دستگیر شد

وزارت اطلاعات با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: جاعل عناوین دستگاه‌ های حاکمیتی و امنیتی در استان تهران شناسایی و با هماهنگی مرجع قضایی دستگیر شد.
کد خبر: ۱۳۵۵۱۷۲

به گزارش جم جم آنلاین از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اطلاعات، در این اطلاعیه آمده است: با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج)، متهم جعل عناوین دستگاه‌های حاکمیتی و امنیتی در استان تهران شناسایی و با هماهنگی مرجع قضایی دستگیر و از تداوم فعالیت مجرمانه‌اش ممانعت شد.

این اطلاعیه می افزاید: متهم با منتسب کردن خود به عنوان نماینده دفتر مقام معظم رهبری، وزارت اطلاعات، شورای‌ عالی امنیت ملّی و دادسرای نظامی، با سوء‌ استفاده کردن از اسناد و مکاتبات جعلی عناوین مذکور، اقدام به تهدید و کلاهبرداری مبالغ بسیاری از شهروندان کرده است.

وزارت اطلاعات در این اطلاعیه افزود: در این عملیات از محل اختفاء متهم، ادوات نظامی، چند قبضه سلاح سرد و گرم، کارت‌ های جعلی، پلاک‌ های جعلی خودرو، مواد مخدر و یک دستگاه خودرو کشف و ضبط شد و جهت رسیدگی پرونده تحویل مرجع قضایی شد.

وزارت اطلاعات تصریح کرد: با هرگونه جعل و سوءاستفاده از عناوین نهادهای حاکمیتی و امنیتی، بدون اغماض برخورد می شود و به اطلاع ملّت شریف و عزیز ایران می‌رساند در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را با ستاد خبری ۱۱۳ وزارت اطلاعات در میان بگذارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها