مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر؛

برای تحقق شعار سال همه ی دستگاه های اجرایی و قضایی پای کار آمده اند

عدالت ، وجدان کاری و مبارزه با فساد اولویت اصلی در اداره کار

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان لرستان گفت : اجرای عدالت و وجدان کاری راه مبارزه با فساد است.
کد خبر: ۱۳۵۵۰۴۹
 به گزارش جام جم آنلاین لرستان: علی جهانی افزود: مبارزه با فساد و سالم سازی محیط های کاری تحقق و اجرای منویات و فرامین رهبر معظم دغدغه انقلاب در زمینه مبارزه با فساد و تحقق عدالت اجتماعی از جمله دغدغه اصلی در این اداره کل است.
 
 
وی ادامه داد: بایستی نگاهمان را به کار تغییر دهیم ، همه در مقابل مردم مسئول هستیم و باید در راه خدمت به آنان شبانه روزی تلاش کنیم زیرا نگاه مردم به این اداره نگاهی ضعیف است .
 
جهانی با بیان اینکه من از بدنه این مجموعه بودم و امروز نیز خودم را کارمند اداره کل تعاون کار می دانم اظهار کرد : با تلاش و هم فکری همه همکاران در این مجموعه بزرگ سعی می کنم خادم مردم استانم باشم چون از نزدیک دغدغه ها و مشکلاتشان را دیده و لمس کرده ام .
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها