تهاجم ترکیبی نظام استکبار

 جنگ «روایت‌ ها» در بستر تهاجم همه‌جانبه نظام‌ رسانه‌ای دنیای استکبار، از مهم‌ترین رویکردهای جنگی و آرایش امروز دشمن در مقابله با ملت ایران است.
کد خبر: ۱۳۵۴۱۴۴

تهاجم ترکیبی نظام استکبار

رهبر معظم انقلاب در دیدار روز سه‌شنبه همافران شریف نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی با تاکید بر این‌که دشمن در پی جنگ ترکیبی است از لزوم تغییر راهبرد کشورمان، از دفاعی به تهاجمی با جهت‌گیری ترکیبی، سخن گفتند.

طبعا در بستر تهاجم و جنگ همه جانبه، دشمن در پی تحقیر عملکرد 43 ساله انقلاب اسلامی، سیاه نمایی، ناکارآمد جلوه دادن انقلاب و نظام اسلامی، تحریف واقعیات و تطهیر رژیم منحوس پهلوی است.

از سوی دیگر دشمن با تجدید آرایش رسانه‌ای در پی آن چیزی است که در سایر جبهه‌ها به دست نیاورده است.

دشمن در حوزه استراتژیک در غرب آسیا از کرانه‌های شرقی مدیترانه و خلیج عدن تا تنگه خیبر ، عراق و شامات با هشت تریلیون دلار هزینه نظامی، قافیه را به ایران اسلامی باخته و در اقتصاد، امنیت و مسائل مرتبط با حوزه فرهنگ نیز به اهداف خود نرسیده است.

همین شکست را نیز با وجود صرف میلیاردها دلار در حوزه جریان نفوذ داخلی و استحاله حقیقی انقلاب اسلامی تجربه کرده است.

از همین روست که رویکرد دشمن در اعمال جنگ رسانه و نوترکیب، همزمان با سایر جبهه‌های نبرد تشدید شده است تا اذهان عمومی و افکار جامعه را هدف قرار بدهد اما در مقابل قرار گرفتن در موضع دفاعی، نباید موقعیت مناسب و همیشگی نظام تلقی شود.

تهاجم ترکیبی و بهره گیری از ابزارهای امنیتی و اقتصادی تا فرهنگی و رسانه‌ای نیز وظیفه محوری جبهه انقلاب در نبرد و جهاد تبیین است زیرا همان گونه که در جبهه جنگ سخت، اهداف و ابزارهای نبرد دشمن مشخصند، عرصه جهاد تبیین نیز باید واجد وجوه مشخص و پیچیده شود.

بنابراین در فرآیند جبهه تبیین؛ در درجه اول نیازمند آسیب شناسی و برآورد توان جبهه خودی و غیر خودی و ترسیم استراتژی نبرد هستیم، لیکن از آنجا که امکانات و ادوات رسانه‌ای و جنگی دشمن با جبهه انقلاب همسان نیست، باید عرصه نبرد را به هم زد.

در این وضعیت، تغییر استراتژی جبهه نبرد از حالت دفاعی به آفندی یک اولویت مهم است. سابقه پارتیزانی نبردهای ایرانی نیز تجربه فرا راه ماست تا دشمن را در وجوه مختلف هدف حمله و سردرگم‌سازی قرار داد.

مهم‌تر این‌که تاریخ بیش از چهار دهه گذشته نیز به ما یاد داده است هرجا دندان تیز انقلابیگری را ذیل دیپلماسی التماسی به بهانه بین‌المللی شدن و گفت‌وگو با دشمن کند کرده‌ایم، طرفی برنبسته و موجب خسران شده‌ایم.

از همین جهت مهم‌ترین و اولویت امروز جبهه تبیین تعیین استراتژی و تدوین آیین‌نامه نبرد همه جانبه است که طبعا بیشتر تهاجمی است تا تدافعی.

باید بدانیم در عرصه تبیین نباید منتظر شبهه زایی و تشکیک دشمن ماند، بلکه پیشاپیش باید نقاط و مواضع شبهه‌زایی را شناسایی و به تشریح و تبیین آنها پرداخت.

ضمن این‌که حفره‌ها و پاشنه‌آشیل‌هایی نیز دشمن دارد که نباید از نظر دور بماند. پس می‌توان نتیجه گرفت در جهاد تبیین مهم‌ترین دفاع، تهاجم است و مادامی که ریل استراتژی عملیاتی کشور براین مدار نچرخد، همچنان باید در خاکریز خود دفاع کرد و هزینه داد.

علی بخشی زاده - معاون صدا رسانه ملی / روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها