فرمانده مرزبانی استان ایلام خبر داد:

کشف 11 قبضه سلاح جنگی از قاچاقچیان در مرزهای دهلران

۷۱ تبعه پاکستانی در نوار مرزی دهلران دستگیر شدند

فرمانده هنگ مرزی دهلران گفت: مرزبانان هوشیار هنگ مرزی این شهرستان حین کنترل نوار مرز ۷۱ تبعه پاکستانی که قصد خروج از کشور را داشتند در منطقه قافله جا- گروهان مرزی دهلران دستگیر کردند.
کد خبر: ۱۳۵۲۴۰۹
به گزارش جام جم آنلاین ایلام و به نقل از  روابط عمومی مرزبانی؛ سرهنگ فیض اله آزادخانی  اظهار داشت: در پی تشدید اقدامات کنترلی و برابر اخبار و اطلاعات به دست آمده ، اکیپی از معاونت اطلاعات هنگ به صورت تلفیقی با پرسنل پاسگاه مرزی در معابر قابل ظن و گمان با اجرای کمین هدفمند موفق شدند ۷۱ تبعه اهل کشور پاکستان که قصد خروج از کشور را داشتند، دستگیر کنند.

وی افزود: دستگیر شدگان طی بازجویی اولیه اعلام کردند برای کسب درآمد و فعالیت کارگری قصد خروج غیر مجاز از کشور ایران را داشته که دستگیر شده اند.

فرمانده هنگ مرزی دهلران تاکید کرد: برای صحت انگیزه خروج این اتباع موضوع تحت بررسی است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها