به گزارش جام جم آنلاین همدان و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان همدان، معصومه خدابنده لو با بیان این که طرح تحولی خوانا در 231 مدرسه دوره ابتدایی استان همدان اجرا می شود، اظهار کرد: آموزش مهارت های چهارگانه زبانی (خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن)، حساب کردن و آداب و مهارت های زندگی، هدف های اصلی و اساس و پایه آموزش و پرورش، به ویژه در دوره ابتدایی را تشکیل می دهند.
خدابنده لو افزود: هر کدام از مدرس راهبران پس از کسب آموزش های لازم، 70 آموزگار مجری این طرح در مدارس را آموزش خواهند داد.
وی خاطر نشان کرد: با اجرای مناسب این بسته تحولی در سال تحصیلی جاری، زمینه بهبود و ارتقاء یادگیری دانش آموزان دوره ابتدایی در مهارت های زبانی و آداب و مهارت های زندگی خواهد شد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد