به گزارش جام جم آنلاین، در ادامه این مطلب با 5 مورد از فواید عادت به خوردن سوپ ها آشنا خواهید شد که به ترتیب عبارتند از:
1. تامین آب بدن
معمولا در روزهای سرد تمایل به نوشیدن آب کم میشود در حالیکه نیاز بدن تغییری نمیکند. بههمین دلیل لازم است ترفندهایی برای پیشگیری از کم آبی بدن موردتوجه باشد. خوردن سوپ یکی از این ترفندهاست به طوری که یک کاسه سوپ سبزیجات معادل دو لیوان آب را تامین میکند. البته سوپ خانگی ارجحیت دارد زیرا سوپهای آماده حاوی مقدار زیادی نمک هستند و سبزیجات تازه نیز ندارند که میتواند عامل احتباس آب و کاهش رطوبت بدن شود.
2. غذای کمکالری
سوپ غذایی است که در کنار ارزش بالا از نظر ویتامینها، کالری چندانی ندارد و انتخاب مناسبی در دوران رژیم لاغری خواهد بود. یک ظرف سوپ حدود 250 گرم بین 50 تا 150 کیلوکالری دارد. البته برای اینکه کالری سوپ زیاد نشود لازم است در افزودن کره، خامه، برنج، ورمیشل و شیر دقت کرد.
3. تاثیر سیرکننده
گرچه سوپ کالری زیادی ندارد و غذای سنگین نیست اما احساس سیری طولانی ایجاد میکند زیرا سرشار از سبزیجات است که فیبر بالایی دارند. خوردن یک کاسه سوپ میتواند 10 تا 25 درصد از نیاز روزانه به فیبرها را تامین کند.
4. سرشار از ریزمغذیها
علاوه بر تامین آب و فیبرهای غذایی، خوردن سوپ برای دریافت موادمعدنی و ویتامینها نیز ایدهآل است. البته مقدار این ریزمغذیها به نوع و مقدار سبزیجات بستگی دارد. بهعنوان مثال، هویج و کدوحلوایی سرشار از بتاکاروتن هستند و لوبیا سبز و کدو سبز مقدار بالایی منیزیم دارند. بنابراین، بهتر است در تهیه سوپ از انواع سبزیجات استفاده شود که راهکار عالی برای مصرف سبزیجات بهخصوص برای کودکان است.
5. تسهیل عملکرد گوارش
فیبرهای سبزیجات پخته هضم سادهتری دارند و در تسهیل گوارش موثر هستند. توصیه میشود افرادی که از اختلالات گوارشی و تنبلی رودهها رنج میبرند، سوپ را در تغذیه روزانه خود داشته باشند. حتی میتوان سوپ را بهعنوان میانوعده مغذی نیز میل کرد.
منبع: سلامت
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد