سرهنگ " علی قاسم پور" با اعلام این خبر بیان داشت: پس از دریافت خبری از طریق مركز فوريت هاي 110 مبني بر یک مورد غرق شدگي در یکی از روستاهای جاده "کرج-چالوس"، بلافاصله ماموران کلانتری 28 آدران به موقعیت اعلامی اعزام شدند.
وی افزود: با حضور ماموران مشخص شد یک پسر بچه 3 ساله در یک ویلا در حال بازی بوده که بر اثر غفلت والدینش به داخل یک حوضچه آبنما سقوط کرده و دچار خفگی شده است.
فرمانده انتظامی شهرستان کرج با بیان این که علی رغم تلاش نیروهای امدادی متاسفانه این کودک جان خود را به جان آفرین تسلیم کرد، خاطرنشان کرد: در این زمینه پرونده تشکیل و به مراجع قضائی ارسال شد.
سرهنگ قاسم پور در پایان به نقش مراقبت خانواده ها از پیشگیری از موارد این چنین اشاره کرد و از خانواده ها درخواست کرد که کودکان را به هیچ وجه در نزدیکی موارد خطرناک از جمله برق و استخر تنها رها نکنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد