معاون احمدی نژاد کاندیدای مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس شد!

یکی از شایعات عجیب در خیابان سئول و حوالی ساختمان وزارت ورزش و جوانان احتمال انتخاب علی سعیدلو به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس بوده است!
یکی از شایعات عجیب در خیابان سئول و حوالی ساختمان وزارت ورزش و جوانان احتمال انتخاب علی سعیدلو به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس بوده است!
کد خبر: ۱۳۴۸۰۵۲

به نقل از خبرورزشی و به گزارش جام جم آنلاین؛سعیدلو گرچه مدتی رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس و همین طور رئیس سازمان تربیت بدنی بوده است اما خیلی‌ها او را یک فرد سیاسی و به عنوان معاون سابق محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق کشورمان می شناسند.

او در سوم شهریور ۱۳۸۸ با حکمی از سوی احمدی‌نژاد، به سمت رئیس سازمان تربیت بدنی منصوب شد و تا زمان انحلال این سازمان و تشکیل وزرات ورزش و جوانان، تا ۱۲ مرداد ۱۳۹۰ این سمت را عهده‌دار بود. او سپس با حکم محمود احمدی‌نژاد به معاونت رئیس جمهور در امور بین‌الملل منصوب شد.

حالا اینکه چرا و چگونه علی سعیدلو نامزد مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس شده را نمی دانیم اما می دانیم در این فوتبال هر شایعه ای را باید جدی گرفت!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها