به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛رحیمی به تلاش های ۱۸ ماهه سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری کرمانشاه در این زمینه اشاره کرد و افزود: در این مدت جلسات متعددی با فعالان حوزه غذا برگزار شده و در سفر دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران به کرمانشاه انواع خوراکی های کرمانشاه ارائه و معرفی شدند.
وی افزود: با توجه به پیشینه غنی کرمانشاه در این زمینه و زیرساخت های مناسب آن در نهایت شهر کرمانشاه درحوزه خوراک از سوی ایران به یونسکو معرفی شد که با بررسی های صورت گرفته امروز یونسکو با انتخاب این شهر به عنوان شهر خلاق خوراک موافقت کرد.
وی در خصوص مزایای این انتخاب گفت: انتخاب کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک موجب رونق گردشگری کرمانشاه و حتی کل استان خواهد شد.
رحیمی تصریح کرد: خوراک جزو جدایی ناپذیر گردشگری است و هر گردشگر به هرجایی که سفر کند ناخودآگاه از خوراک آن شهر استفاده خواهد کرد، بنابراین این انتخاب و معرفی که یونسکو از کرمانشاه در شهرهای عضو خواهد داشت موجب معرفی هرچه بهتر و رونق گردشگری کرمانشاه می شود.
سرپرست شهرداری کرمانشاه بر برنامه ریزی برگزاری رویدادهای جدید برای خوراک تاکید کرد و افزود: در این زمینه پیگیر راه اندازی خانه خلاق خوراک هم هستیم و کارهای آن نیز تا حدود زیادی انجام شده است.
رحیمی تاکید کرد: انتخاب کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک اتفاق بزرگی در رونق گردشگری کرمانشاه است که تنها با پای کار آمدن تمام دستگاه های مربوطه و بویژه حضور پررنگ بخش خصوصی در این زمینه می توان از آن استفاده کرد.