رئیس کل دادگستری استان البرز

تعقیب قضایی در انتظار متولیان غیرمجاز صدور مجور ساخت

رئیس کل دادگستری استان البرز در بازدید از حوزه قضایی طالقان گفت: با توجه به «قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها» هرگونه ساخت و ساز در خارج از بافت روستا و زمین های زراعی باید با رعایت قوانین موضوعه باشد.
کد خبر: ۱۳۴۶۰۲۶
به گزارش جام جم آنلاین البرز؛ حسین فاضلی هریکندی به همراه معاونان خود با حضور در حوزه قضایی طالقان ضمن بازدید از این واحد قضایی به گفت و گو با مراجعان پرداخت.
رئیس کل دادگستری استان البرز با تشریح برنامه حضور مدیران دادگستری استان در مراجع قضایی و بررسی مستقیم مشکلات مراجعان و اصحاب پرونده گفت: در این برنامه که برای اولین بار از شهرستان طالقان آغاز شده مجموعه مدیران دادگستری در همه واحدهای قضایی حاضر شده و به مشکلات و درخواست های مردمی رسیدگی می کنند.
وی با اشاره به ویژگی های طبیعی و جمعیتی منحصر به فرد شهرستان طالقان متذکر شد: علاوه بر مشکلات عمومی مشکل عمده موجود در این حوزه قضایی،در حوزه تغییر کاربری ها و ساخت و سازهای غیرمجاز و اراضی موجود در محدوده سد طالقان است.
وی ادامه داد: در مورد ساخت و سازهای غیرمجاز، با توجه به «قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها» هرگونه ساخت و ساز در خارج از بافت روستا و زمین های زراعی باید با رعایت قوانین موضوعه باشد.
فاضلی هریکندی بر اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها تاکید کرد و گفت: در مورد ساخت و سازهایی که قبلا انجام شده است همانطور که رئیس قوه قضائیه اعلام کرده متاسفانه برخی متولیان غیرمجاز اعم از دهیاری ها، شوراهای روستایی مجوز ساخت و ساز و اجاره کتبی و شفاهی غیرمجاز برای ساخت و ساز می دهند که در این خصوص دستور داده شده در مورد این اشخاص تعقیب قضایی انجام شود.
وی متذکر شد: بخشی از ساخت و سازها به دلیل نیاز مالکین است که این موضوع در قرارگاه صیانت از بیت المال و مقابله با تغییر کاربری استان البرز طرح خواهد شد و مطابق تبصره یک ماده ۲قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها در مواردی که نیاز شخصی مالکین است اقدام قانونی باید از سوی کمیسیون موضوع تبصره۱ ماده ۱ قانون مربوطه صورت گیرد.
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها