معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت:

حمله مغزی درپی مصرف صیفی‌جات علمی نیست

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه بروز حمله مغزی درپی مصرف سبزی و صیفی‌جات جنبه علمی ندارد، گفت: براساس نوع آبیاری و کشت، این محصولات پیش از مصرف به سالم سازی نیاز دارند و باید گندزدایی شوند.
کد خبر: ۱۳۴۵۷۴۱
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛  محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به برخی اظهارات مطروحه درخصوص اینکه مصرف سبزی و صیفی‌جات سبب حمله مغزی می‌شود، گفت: هیچ یک از این موارد جنبه علمی ندارند، براساس نوع آبیاری و کشت، این محصولات پیش از مصرف به سالم سازی نیاز دارند و باید گندزدایی شوند.

وی ادامه داد: مصرف محصولاتی که عملیات پاکسازی آن‌ها در کارخانه‌ها انجام می‌شود، بلامانع بوده و هیچ مشکلی ندارندصیفی‌جات کاملا در شرایط بی هوازی رشد می‌کنند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: نکاتی که درباره بروز حمله مغزی درپی مصرف سبزیجات مطرح و اینکه در انتها نتیجه گیری شده که سبب بیماری بوتولیسم می‌شود، یک بحث غیر علمی است؛ همانطور که همه صاحب نظران اطلاع دارند این بیماری کاملا بی هوازی است و اصلا مربوط به این موارد نیست.

 فرهادی با اشاره به اینکه صیفی جات در شرایط هوازی هستند درحالی که بوتولیسم به طور کامل در شرایط بی هوازی سم تولید می‌کند، عنوان کرد: مصرف این محصولات پس از ضدعفونی کردن توصیه می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها