به گزارش جام جم آنلاین،گیلاس یک میوه بسیار خوش طعم و پرطرفدار در میان مردم است، از خواص مصرف گیلاس میتوان به خون سازی، کاهش دهنده میگرن، جوان سازی پوست و تقویت موها اشاره کرد؛ برخی افراد عادت دارند این میوه را با هسته بخورند که کاری صد در صد اشتباه است؛ دانه گیلاس دارای سمی به نام سیانید است که با اختلال در سیستم اکسیژن رسانی به سلولها میتواند سبب مرگ تدریجی سلول شده و در مقادیر بالا سبب مرگ فرد شود، دفعه دیگر هسته گیلاس را مِک نزنید و آن را دور بیاندازید.
منبع: بهداشت نیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد