به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سلامت، خرمالو جزء میوههای انرژیزاست و هر 100 گرم آن 70 کیلوکالری انرژی دارد و بیشترین مقدار فیبر خرمالو در پوست آن است. رنگ نارنجی این میوه بهخاطر رنگدانههای متعدد مانند کاروتنوئیدها، فلاونوییدها، لیکوپن و گِزانتین است. خرمالو مانند انبه، طالبی و زردآلو سرشار از پروویتامینA یا بتاکارتن است. میزان ویتامین C نیز با توجه به رسش میوه متفاوت خواهد بود. از نظر موادمعدنی نیز خرمالو میوه ایدهآلی است و علاوه بر پتاسیم بالا حاوی کلسیم، فسفر و مقدار کمی آهن، مس، منگنز، منیزیم و سدیم است.
آنتیاکسیدانهای سرشار خرمالو خواص متعددی برای سلامت بدن بهخصوص مقابله با بیماریهای قلبیعروقی دارد. همچنین، مصرف این میوه به کاهش کلسترول و تریگلیسرید خون کمک میکند و فیبرهای آن در بهبود متابولیسم چربیها تاثیر دارند. مطالعات نشان میدهد که خرمالو در پیشگیری از تصلب شریان و عوارض آن نیز موثر است.
در ضمن، کاروتنوییدها و فلاونوییدهای خرمالو در مقابله با استرس اکسایشی نقش دارند و میتوانند زمینه بروز بیماریهای ناشی از عملکرد رادیکالهای آزاد مانند سرطانها و عوارض آلایندههای جدی را کاهش دهند. پس در فصل این میوه، آنرا از دست ندهید!
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد