به گزارش جام جم آنلاین، از آنجا که اسکوربیک اسید قابل ذخیره در بدن نیست و همچنین بدن نیز قادر به ساخت آن نیست، برای حفظ سطح نرمال ویتامین C، باید روزانه به مقدار کافی (تقریبا ۹۰mg) از طریق رژیم غذایی مصرف شود.
ویتامین C در برخی غذاها مخصوصا میوه ها و سبزیجات وجود دارد، همچنین میتوان از مکملها نیز برای دریافت آن استفاده کرد.
ویتامین ث قابل ذخیره در بدن نیست و همچنین بدن نیز قادر به ساخت آن نیست، برای حفظ سطح نرمال ویتامین C، باید روزانه به مقدار کافی (تقریبا ۹۰mg) از طریق رژیم غذایی مصرف شود.
آسکوربیک اسید محلول در آب است و در بدن ساخته یا ذخیره نمیشود. طبق پیشنهاد سازمان بهداشت جهانی (FDA) میزان ویتامین سی مورد نیاز روزانه تقریبا ۹۰mg است. بهترین منبع این ویتامین میوهها و سبزیجات تازه و خام است. حرارت و پخت غذا در آب ممکن است موجب از بین رفتن برخی خواص ویتامین C شود. بسیاری از میوههای خوشمزهی تابستانی دارای این ویتامین هستند.
موادغذایی که شامل ویتامین C است:
آلبالو
هلو
شلیل
آلو
گیلاس
کیوی
توت فرنگی
فلفل سبز و قرمز شیرین
فلفل دلمه
مرکبات شامل: پرتقال، لیمو، نارنگی و نارنج
اسفناج
کلم بروکلی
سیب زمینی
گوجه فرنگی
آویشن
جعفری
خرمالو
منبع: دکتر تو
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم