
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرآنلاین ، علیاکبر یوسفی بعد از طلای جهان در سنگین وزن و تاریخسازی، عنوان کرد: همان طور که گفتید اولین نفر در سنگینوزن توانستم طلای جهان را کسب کنم. خوشحالم توانستم جا پای باباجانزاده الگوی کشتیام بگذارم، امیدوارم این مدالها ادامه داشته باشد.
ملیپوش ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی کشورمان درباره حضور تماشاگران ایرانی در سالن مسابقات در نروژ، خاطرنشان کرد: تماشاگران ایرانی انرژی دادند، دست تک تک آنها را میبوسم. امیدوارم این موفقیتها ادامه داشته باشد.
یوسفی افزود: حس خوبی از این طلای جهانی دارم و توانستم مادرم را شادترین زن دنیا کنم. این مدال را باافتخار تقدیم مادرم میکنم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد