رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور خبر داد

ترافیک نیمه سنگین در محورهای شمالی / سفر به و از شهرهای قرمز و نارنجی کماکان ممنوع

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از ترافیک نیمه سنگین در محورهای شمالی کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۳۴۱۱۷۳

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ احمد شیرانی در گفتگو با ایسنا در خصوص آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده ها اظهار کرد: بر اساس آخرین گزارش های دریافتی هم اکنون شاهد بارش پراکنده باران در برخی از محورهای استان های اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان هستیم.

وی ادامه داد: همچنین ترافیک در مسیر شمال به جنوب محور کرج-چالوس در محدوده های هزار چم و سیاه بیشه به صورت مقطعی نیمه سنگین است. ترافیک در مسیر شمال به جنوب محور هراز در محدوده تونل شماره یک، آزادراه کرج-قزوین در محدوده پایانه شهید کلانتری و مهرشهر و محور تهران-فشم در محدوده رودک نیمه سنگین گزارش شده است.

وی گفت: به هموطنانی که که به سفر رفته اند توصیه می کنیم که با توجه به ظرفیت محدود جاده ها بازگشت خود را موکول به روز جمعه نکنند و نسبت به مدیریت و برنامه ریزی برگشت تا قبل از روز جمعه و همچنین در روزهای هفته آتی اقدام کنند.

وی با بیان اینکه با توجه به ترافیک سنگین در جادهای شمالی کشور در این شرایط توصیه به پرهیز از سفر است، گفت: جاده چالوس به دلیل پایین بودن ظرفیت تردد در این شرایط مناسب برای سفر و انتخاب مسیر تردد نیست. در این شرایط بهتر است از سایر محورهای جایگزین مانند هراز و فیروزکوه و آزادراه قزوین رشت که ظرفیت بالاتری دارند استفاده شود.

شیرانی در پایان نیز تاکید کرد: برابر مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا سفر به و از شهرهای گروه قرمز و نارنجی کماکان ممنوع است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها