به گزارش
جام جم آنلاین به نقل از مهر، روغن نارگیل بعد از فشرده شدن قسمت سفید و گوشتی نارگیل خشک یا تازه بدست میآید.
در دمای اتاق، روغن نارگیل نسبتاً سفت و مومی شکل است. اما پس از گرم شدن به صورت رقیق درمی آید.
به گفته محققان، روغن نارگیل به بهبود سلامت کلی قلب کمک میکند.
«کریس گانرز»، متخصص تغذیه، در این باره میگوید: «افرادی که بیشترین مصرف روغن نارگیل را دارند، کمتر دچار بیماری قلبی میشوند.»
همچنین یک روغن رژیمی است که به کاهش وزن در افراد چاق کمک میکند.
روغن نارگیل حاوی چربیهای خاصی است که به تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط معروف هستند و به بدن کمک میکند تا سریعتر از سایر انواع چربیهای غذایی، کالری بسوزاند.
علاوه بر مصارف غذایی، بسیاری از مردم از آن برای اهداف زیبایی در جهت بهبود سلامت و ظاهر پوست و مو استفاده میکنند.
مطالعات نشان میدهد که روغن نارگیل میتواند میزان رطوبت پوست خشک را بهبود بخشد و علائم اگزما را کاهش دهد.
روغن نارگیل همچنین میتواند از آسیب به مو جلوگیری کند. نتایج یک مطالعه نشان میدهد که میتواند به عنوان یک ضد آفتاب ضعیف عمل کند و حدود ۲۰ درصد از اشعه ماورا بنفش خورشید را مسدود نماید.
به گفته گانرز، «بیماران مبتلا به آلزایمر هم از افزودن روغن نارگیل به رژیم غذایی خود سود میبرند.»
ادعا شده است که چربیهای روغن نارگیل با ایجاد منبع انرژی جایگزین برای مغز علائم آلزایمر را کاهش میدهند.
همچنین این روغن در مقابله با کلسترول بالا مفید است. در واقع، روغن نارگیل حاوی چربیهای اشباع شده طبیعی است که میزان کلسترول خوب HDL را در بدن افزایش داده، درحالیکه کلسترول بد LDL را از بین میبرد.
در صورت مصرف برای پوست، مالیدن آن به عنوان مرطوب کننده به پوست بلافاصله بعد از استحمام بیشترین فایده را دارد.