
به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ در پیام سردار "علی اکبر جاویدان" آمده است: هفدهم مرداد یادآور ایثار و جانفشانی خبرنگار شهید "محمود صارمی" است که در راه اطلاع رسانی و انجام وظیفه جان پاک خود را تقدیم کرد تا به حرفه مقدس خبرنگاری ارزشی دو چندان ببخشد.
بیتردید خبرنگاران را باید روشنگران عرصه اجتماعی و یار و مددگر تمامی اقشار جامعه دانست، آزاداندیشانی که سلاح آنان قلم مقدسی است که خداوند متعال به آن سوگند یاد کرده است، افرادی که در راه جستجوی حقیقت با صدق گفتار و عمل با سختیهای پیشرو مقابله میکنند تا آگاهی و درستی را به افکارعمومی اهدا کنند.
خبرنگاران قلب تپنده و چشمان همیشه بیدار جامعه هستند و به عنوان دیدهبانان جامعه در هدایت افکار عمومی نقش مهمی بر عهده دارند و می توانند با شناخت انتظارات، خواست ها و نیازهای مردم و انتقال دو سویه آن بین مردم و مسئولان نقش مهم خود را در تعالی کشور ایفا کنند.
تلاش اصحاب قلم و رسانه از یک سو زمینه ساز آگاهی و شفافیت می شود و از سوی دیگر باعث تقویت اعتماد اجتماعی و روحیه امیدواری در جامعه را فراهم می آورد.
در بخش پایانی پیام سردار جاویدان آمده است: اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اصحاب رسانه و تبریک این روز به همه طلایه داران عرصه اطلاع رسانی از تلاش های مجاهدانه و روشنگرانه همه این عزیزان خصوصا عزیزیانی که در پوشش و انعکاس خبرهای انتظامی استان کرمانشاه تلاش می کنند، نهایت تقدیر و تشکر را دارم.
سرتیپ دوم ستاد علی اکبر جاویدان - فرمانده انتظامی استان کرمانشاه