کرونای المپیکی از 110 نفر عبور کرد

ویروس کرونا در دهکده برگزاری رقابت های المپیک بیداد می کند.
کد خبر: ۱۳۲۸۰۴۴

به گزارش جام جم آنلاین ، هر روز تعداد تست های کرونابی بیشتری در دهکده برگزاری رقابت های المپیک مثبت اعلام می شود. 

بنابر آخرین گزارش ها دو ورزشکار هلندی و آلمانی نیز کرونایی شدند. روز گذشته نیز تیم ملی والیبال ساحلی زنان چک به دلیل ابتلای دو بازیکن این تیم به کرونا از المپیک کنار کشیدند. 

دو ورزشکاری که  ساعاتی پیش تست کرونای آنها مثبت اعلام شده یک دوچرخه سوار آلمانی و یک قایقران هلندی هستند.

به این ترتیب شمار کرونایی های دهکده برگزاری رقابت ها از عدد 110 گذشت. 

رسانه های مختلف ژاپنی و غیرژاپنی پیش از این خبر داده بودند که تست های مثبت بسیار بیشتر از این حرف هاست اما مسئولان برگزاری رقابت ها آن را کتمان می کنند تا از شدت مخالفت ها و نگرانی ها کم کنند. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها