
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رویترز، یکی از منابعی که در این رابطه گزارشی افشاگرانه منتشر کرده واشنگتن پست است. بر اساس ادعای واشنگتن پست بدافزار جاسوسی پگاسوس دارای مجوز از گروه NSO مستقر در رژیم صهیونیستی است و برای هدف قرار دادن تلفن های متعلق به دو زن نزدیک به جمال خاشقچی نیز مورد استفاده قرار گرفته است.
گاردین ، یکی دیگر از رسانه ها در گزارشی به این اشاره کرد که تحقیقات نشان می دهد "سو استفاده گسترده و مداوم" از بدافزار هک NSO (ان.اس.او) راهکاری برای استخراج پیام ها، عکس ها و ایمیل ها از تلفن همراه افراد مختلف بوده است.
روزنامه گاردین گزارش داد، شماره بیش از ۱۸۰ روزنامهنگار در این دادهها ذکر شده است، از جمله خبرنگاران، سردبیران و مدیران فایننشال تایمز، سی.ان.ان، نیویورک تایمز، اکونومیست، آسوشیتدپرس و رویترز.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد