
به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین، محمدباقر محمدی، معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در گفتگو با مهر از وقوع زمین لرزهای در مرز استان بوشهر و فارس خبر داد و گفت: مرکز این زلزله در منطقهای به نام «خشت» حوالی شهرستان ممسنی و کازرون است.
وی گفت: عمق این زلزله ۱۱ کیلومتر و بزرگی آن ۵.۷ ریشتر است.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اظهار داشت: تیم های ارزیاب در حال اعزام به منطقه هستند و هنوز جزئیات بیشتری از حادثه در دست نداریم اما به محض مشخص شدن جزئیات بیشتر به مردم اطلاع رسانی خواهیم کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی