برداشت ۴ ماه دیگر

فلفل چیلی در فضا کشت شد

فضانوردان مشغول کشت فلفل چیلی در ایستگاه فضایی بین المللی هستند. محصول این گیاه ۴ ماه دیگر برداشت می‌شود.
فضانوردان مشغول کشت فلفل چیلی در ایستگاه فضایی بین المللی هستند. محصول این گیاه ۴ ماه دیگر برداشت می‌شود.
کد خبر: ۱۳۲۷۲۴۹
به گزارش جام‌جم آنلاین به نقل از مهر، در روز‌های اخیر فضانوردان ساکن در ایستگاه فضایی بین المللی کشت فلفل چیلی در فضا را آغاز کرده‌اند. این بخشی از آزمایش‌های کشت محصولات غذایی ناسا است.

در گزارش بیزنس اینسایدر آمده است، دانه‌های فلفل در ماه ژوئن و همراه بیست و دومین مأموریت تجاری تأمین ذخایر فضانوردان به ایستگاه فضایی بین المللی ارسال شدند.

این آزمایش OH-04 نام دارد و طی آن ۴۸ دانه فلفل چیلی کشت و محصول آن پس از ۴ ماه برداشت می‌شود. فضانوردان می‌توانند پس از سرخ شدن و رسیدن فلفل‌ها از آن استفاده کنند.

شین کیم بروگ مهندس پرواز و یکی از خدمه مأموریت اسپیس ایکس کرو-۲ با آبیاری این دانه‌ها، آزمایش را آغاز کرد. البته این نخستین باری نیست که کیم بروگ محصول کشاورزی در فضا پرورش می‌دهد. او در سال ۲۰۱۶ میلادی به کشت و پرورش کاهو در ایستگاه فضایی بین المللی نیز کمک کرد.

فلفل‌های چیلی در ایستگاه فضایی بین‌المللی یک محفظه رشد گیاه به اندازه اجاق‌گاز آشپزخانه کشت می‌شود.

این گیاه سرشار از ویتامین ث و مواد مغذی دیگر است و شانس زیادی برای کشت در گرانش صفر دارد. علاوه بر آن این گیاه را می‌توان به آسانی مصرف کرد و نیازی به پختن آن نیست.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها