حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه

منابع خبری بامداد جمعه از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مواضعی در جنوب غزه خبر دادند.
کد خبر: ۱۳۲۴۱۸۵

به گزارش جام جم آنلاین، شبکه خبری الجزیره بامداد جمعه از حمله جنگنده‌ های رژیم صهیونیستی به مواضعی در جنوب غزه خبر داد.

رسانه‌ های فلسطین گزارش داده‌اند در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک منطقه مسکونی در جنوب غزه هیچ فردی زخمی نشده است.

روزنامه جروزالم‌پست گزارش داده حمله هواپیماهای اسرائیلی به نقاطی در جنوب غزه در واکنش به پرتاب بالون‌ های آتش‌زا از داخل این منطقه به سمت شهرک‌ های اسرائیلی صورت گرفته است.

یک سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی هم مدعی شد هواپیمای این رژیم یک تأسیسات ساخت سلاح متعلق به حماس را در غزه در پاسخ به پرتاب بالون‌های آتش‌زا بمباران کرده است.

پرتاب بالن‌ های آتش‌ زا از نوار غزه باعث ایجاد مشکلاتی برای شهرک‌نشین‌های ساکن اراضی اشغالی فلسطین شده و خشم مقام‌های رژیم صهیونیستی از جمله «نفتالی بنت» نخست‌وزیر این رژیم را در پی داشته است.

بنت اخیرا در این خصوص گفت: «همچنان تأکید دارم که پاسخ ارتش به ارسال بالن‌های آتش‌زا باید همچون پاسخ به موشک‌ پراکنی‌ باشد».

در موارد گذشته، پرتاب این بالن‌های آتش‌زا خسارت‌های سنگینی به اراضی کشاورزی شهرک‌نشینیان وارد کرده‌اند.

منبع: فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها