به گزارش جام جم آنلاین، فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی عصر امروز سه شنبه (هشتم تیر ماه) با حضور در دفتر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور منتخب، با وی دیدار کرد.
وزیر اقتصاد در این دیدار با تبریک انتخاب رئیسی به عنوان هشتمین رئیسجمهور اسلامی ایران با رأی ملت، برای وی و همکارانش در دولت سیزدهم آرزوی موفقیت کرد.
دژپسند همچنین درباره اقدامات وزارت اقتصاد و مهمترین مسائل چالش های اقصادی کشور به رئیس جمهور منتخب گزارش داد.
سید ابراهیم رئیسی نیز با تشکر از اظهار محبت وزیر اقتصاد و گزارش وی درباره عملکرد این وزارتخانه و شرایط اقتصادی کشور، بر لزوم اصلاحات اقتصادی و اقدامات فوری برای افزایش قدرت خرید مردم و تثبیت بازار و قابل پیشبینی کردن آن تأکید کرد.
وی با غیرقابل قبول خواندن شرایط اقتصادی کشور گفت: با امکاناتی که کشور دارد میتوان با یک برنامهریزی درست و مدیریت مدبرانه، وضع موجود را به نفع مردم تغییر داد.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد