پنیر ماده غذایی خوبی برای صبحانه نیست

صبح خود را با یک صبحانه مناسب، عالی و مفید شروع کنید، صبحانه‌ای که باعث افزایش انرژی و رفع سستی و رخوت صبحگاهی شود.
کد خبر: ۱۳۲۳۴۸۳
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ اگر شما هم جزء افرادی هستید که صبح‌ها بعد از برخاستن از رختخواب، همچنان بی حال بوده و مدام خمیازه می‌کشید، و هرچقدر هم می‌خوابید تاثیری ندارد! برای رفع سستی، بی حالی و خستگی، صبح خود را با یک صبحانه مناسب، عالی و مفید شروع کنید، صبحانه‌ای که باعث افزایش انرژی و رفع سستی و رخوت صبحگاهی شود.

برای اینکه به خواب آلودگی و سستی صبحگاهی و کسالت نیمروزی دچار نشوید، اولین اقدام صرف صبحانه‌ای با کیفیت بالاست، مقدار انرژی دریافتی در صبحانه برای خانم‌ها ۳۰۰ تا ۴۰۰ کالری و در آقایان حدود ۵۰۰ کالری است.

متأسفانه، بیشتر مردم به صبحانه اهمیتی نمی‌دهند و این وعده غذایی مهم را نادیده می‌گیرند، و از میان سایر افرادی که صبحانه می‌خورند، رایج‌ترین ماده مصرفی نان و پنیر است.
پنیر غذای خوبی برای صبحانه نیست؛ چون از نظر طب سنتی، مزاج پنیر تازه سرد و‌تر بوده و بر رخوت و سستی صبحگاهی می‌افزاید و مانع فعالیت مغزی کامل که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است می‌شود.

در طب سنتی، برای زدودن رخوت و سستی صبحگاهی و افزایش فعالیت مغز، مواد غذایی زیر برای صبحانه توصیه می‌شود:

غذا‌هایی که از غلات (گندم، جو دوسر و..) تهیه شده و با شیر مصرف می‌شوند که البته شیر باید کم چرب باشد.

کلوچه خانگی، املت، نان نان سبوس دار، کره بادام زمینی و موز ارده و عسل، کره مربا، حلوا ارده، شیرعسل، عدسی با گلپر، فرنی با مربا، نیمرو نیز جزء بهترین‌ها هستند.

در حالت کلی، غذا‌هایی با طبع گرم، برای وعده صبحانه مناسب هستند و رخوت و سستی را از بدن می‌زدایند.
البته کسانی که از پنیر استفاده می‌کند و طبع سرد دارند باید احتیاط کنند و از مصلحات آن مانند گردو، سیاهدانه، آویشن و زنیان استفاده کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها