به گزارش
جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، دکتر علی دل پیشه در نشست کارگاه آموزشی بهبود تغذیه کارکنان با بیان اینکه الگوی بیماریها مدت زمان زیادی است که هم در جهان و هم در ایران تغییر کرده و از بیماریهای عفونی به غیر واگیر بدل شده است، گفت: یکی از راههای کنترل شیوع بیماریهای غیر واگیر بررسی دورهای سلامت و تأمین محیط کار سالم در بخشهای اداری است که موجب افزایش بهره وری کارمندان هم خواهد شد.
دل پیشه با اشاره به اینکه بیش از سه میلیون نفر به صورت رسمی و غیررسمی در مجموعه دولت حضور دارند، اظهار داشت: در همین راستا و بر اساس مصوبات، همه دستگاههای اجرایی موظف هستند نسبت به تدوین و اجرای برنامه عملیاتی بهبود وضعیت سلامت کارکنان در راستای بسته پایه خدمات کارکنان دولت که توسط وزارت بهداشت تهیه شده است، اقدام کنند و هر ۶ ماه یک بار گزارش عملکرد خود را به دبیرخانه ارسال کنند.
وی با بیان اینکه همه دستگاههای اجرایی موظف هستند از توزیع نوشابههای گازدار در غذاخوریها خودداری کنند، اضافه کرد: متأسفانه به رغم توصیهها در بسیاری از دستگاهها هنوز نوشابه گازدار در وعدههای غذایی که به کارمندان ارائه میشود، توزیع میشود درحالی که باید از آب و دوغهای بدون گاز استفاده شود.
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت افزود: همچنین همه دستگاهها موظف هستند در تهیه مواد غذایی عرضه شده در واحدهای غذاخوری خود فقط از روغنهای دارای نشان استاندارد و با اسید چرب ترانس پایینتر از ۱۰ درصد و همچنین از نمکهای یددار تصفیه شده استفاده کنند.
دل پیشه اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم با اجرای این مصوبات، سلامت کارکنان دولت را که قطعاً در صورت سلامت، امکان ارائه خدمات بهتری را به مردم دارند، تأمین کنیم.