به گزارش جام جم آنلاین، دکتر علی دل پیشه در نشست کارگاه آموزشی بهبود تغذیه کارکنان که روز شنبه در این وزارتخانه برگزار شد با بیان اینکه الگوی بیماری ها مدت زمان زیادی است که هم در جهان و هم در ایران تغییر کرده و از بیماری های عفونی به غیرواگیر بدل شده است، افزود: یکی از راه های کنترل شیوع بیماری های غیروواگیر بررسی دوره ای سلامت و تامین محیط کار سالم در بخش های اداری است که موجب افزایش بهره وری کارمندان هم خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه بیش از سه میلیون نفر به صورت رسمی و غیر رسمی در مجموعه دولت حضور دارند، اظهار داشت: در همین راستا و براساس مصوبات، تمام دستگاه های اجرایی موظف هستند نسبت به تدوین و اجرای برنامه عملیاتی بهبود وضعیت سلامت کارکنان در راستای بسته پایه خدمات کارکنان دولت که توسط وزارت بهداشت تهیه شده است اقدام کنند و هر ۶ ماه یک بار گزارش عملکرد خود را به دبیرخانه ارسال کنند.
وی با بیان اینکه همه دستگاه های اجرایی موظف هستند از توزیع نوشابه های گازدار در غذا خوری ها خودداری کنند، گفت: متاسفانه به رغم توصیه ها در بسیاری از دستگاه ها هنوز نوشابه گازدار در وعده های غذایی که به کارمندان ارائه می شود، توزیع می شود درحالی که باید از آب و دوغ های بدون گاز استفاده شود.
رییس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت ادامه داد: همچنین همه دستگاه ها موظف هستند در تهیه مواد غذایی عرضه شده در واحدهای غذاخوری خود فقط از روغن های دارای نشان استاندارد و با اسید چرب ترانس پایین تر از ۱۰ درصد و همچنین از نمک های یددار تصفیه شده استفاده کنند.
دل پیشه گفت: امیدواریم بتوانیم با اجرای این مصوبات، سلامت کارکنان دولت را که قطعا در صورت سلامت، امکان ارائه خدمات بهتری را به مردم دارند، تامین کنیم.
منبع: بدا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: