به گزارش جام جم آنلاین خراسان رضوی، غلامحسین الیاسیان گفت در سال گذشته ۴۳۶ فقره تسهیلات قرض الحسنه شامل امور حمایتی، مسکن، فرهنگی و اشتغال با اعتبار ۴ میلیارد و ۹۲۳ میلیون تومان از صندوق قرض الحسنه امداد ولایت پرداخت شده است ودر رفع مشکلات مددجویان آثار خوبی برجای گذاشت.
وی هدف راه اندازی صندوق امداد ولایت را پرداخت تسهیلات قرضالحسنه به نیازمندان دانست و ادامه داد: از محل منابع بانکهای عامل نیز ۱۷۸ فقره تسهیلات نیز پرداخت شد و زمینه اشتغال مجریان طرح های اشتغال را فراهم شد.
الیاسیان اظهار داشت: نیکوکاران می توانند در بخش های مختلف با کمیته امداد و امور محرومان همکاری داشته باشند و طبق نیات خیرخواهانه آنها هزینه می شود.
لازم به یادآوری است: شهرستان کلات در ۱۴۵ کیلومتری شمال شرق مرکز استان قرار دارد و از حدود ۲ هزار و ۷۹۸ خانوار با ۴ هزار و ۸۲۸ نفر حمایت می کند
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد