توسط قاضی خوش ذوق بوشهری انجام گرفت؛

احیا و بازطراحی یک کتابخانه از محل احکام جایگزین حبس

مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر:

زلزله گناوه خسارت جانی نداشت / خسارت جزئی به برخی ساختمان‌ ها

مدیرکل مدیریت بحران استان بوشهر گفت: شدت زلزله به حدی بوده که در شهرستان‌های دیلم، گناوه و دشتستان احساس شد و ترک‌های ریزی در تعدادی ساختمان‌ و ریزش دیوار گزارش شده اما هیچگونه خسارت جانی نداشته است.
کد خبر: ۱۳۱۶۶۵۲

به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین، جهانگیر دهقانی در گفتگو با فارس در بوشهر در خصوص زلزله شهرستان دیلم اظهار داشت: زلزله‌ای به بزرگی ۵ ریشتر در ساعت ۱۶:۲۲ دقیقه بندر امام حسن در استان بوشهر را لرزاند.

مدیرکل بحران استانداری بوشهر گفت: تاکنون از خسارت‌های احتمالی گزارشی دریافت نشده و تیم‌های ارزیاب به مناطق زلزله زده اعزام و در حال بررسی خسارت‌ها هستند.

وی افزود: شدت زلزله به حدی بوده که در شهرستان‌های دیلم، گناوه و دشتستان احساس شد و ترک‌های ریزی در تعدادی ساختمان‌ و ریزش دیوار گزارش شده اما هیچگونه خسارت جانی نداشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها