مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی:

هیچگونه آلودگی در نان کرمانشاه مشاهده نشده است

دکتر مستوفی گفت: در حوزه سلامت و بهداشت نان سال گذشته هیچ نوع آلودگی میکروبی، قارچی و آلودگی به آفلاتوکسین در نان کرمانشاه مشاهده نشده است.
کد خبر: ۱۳۱۳۰۰۹

به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین افزود: سال گذشته ۱۳۸ بازرسی از کارخانه‌های آرد استان صورت گرفت و در هربازدید نمونه برداری نیز انجام شد که خوشبختانه حتی یک مورد استفاده از بلانکیت در سطح نانوایی‌ها و کارخانه‌های آرد نداشتیم.

 

وی گفت: عمده مشکل در پخت نان، استفاده از نمک بیش از حد مجاز است. بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر‌ها است که در اثر عواملی از جمله فشار خون بالا رخ می‌دهد، نمک هم یکی از عوامل بروز بیماری‌های قلبی و عروقی است.

 

دکتر مستوفی اطهار کرد: بر اساس شاخص‌های وزارت بهداشت میزان استفاده از نمک در نان از ۱.۸ درصد به ۱ درصد کاهش یافته است، ولی با توجه به اینکه در زمینه کیفیت گندم مشکلاتی وجود دارد نانوایان مجبورند با استفاده از نمک کیفیت خمیر را بالا ببرند.

 

وی ادامه داد: برنامه‌های عملیاتی در این زمینه از ۱۵ فروردین ماه امسال به دستگاه‌های مربوطه که در چرخه از مزرعه تا سفره دخیل هستند، ابلاغ شده است.

 

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با اشاره به اینکه نان قوت غالب مردم است که ۴۰ درصد انرژی ساکنان شهر و ۶۰ درصد انرژی روستاییان را تامین می‌کند گفت: در این رابطه ۴ هزار نظر سنجی از نظر شاخص‌های تغذیه‌ای و بهداشتی انجام شده که پس از بررسی نتایج ان اعلام می‌شود.

 

وی افزود: بر اساس تحقیقات انجام شده شایع‌ترین نوع کم خونی میان ایرانیان فقر آهن است به همین دلیل از سال‌های گذشته غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در دستور کار قرار گرفته است.

 

دکتر مستوفی در پایان تاکید کرد: در آینده نیز برنامه وزارت بهداشت غنی سازی آرد گندم با ویتامین دی است با توجه به اینکه کمبود ویتامین در بین ایرانیان وجود دارد و این اقدام می‌تواند مشکلات در این زمینه را کاهش دهد.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها