تعطیلی اصناف 70 درصد از فعالان این بخش را با مشکل مواجه کرده است

تعطیلی اصناف 70 درصد از فعالان این بخش را با مشکل مواجه کرده است
رئیس اتاق اصناف ارومیه گفت: تعطیلی اصناف 70 درصد از فعالان این بخش را با مشکل مواجه کرده است و بحث اصناف سودآوری و بازار مطلوب نیست بلکه گلایه‌های اصلی بر سر معیشت و ارتزاق است .
کد خبر: ۱۳۱۲۸۳۵

به گزارش جام جم آنلاین آذربایجان غربی؛ اصغر طاهری‌پور در خصوص مشکلات اصناف در دوران اعمال محدودیت‌های کرونایی گفت: با هر بار موج گیری و گسترش کرونا علی رغم نقش کمرنگ اصناف در شیوع ویروس اما هر بار با بیشترین محدودیت‌ها تاوان کوتاهی بخش‌های دیگر را داده‌اند.

وی افزود: پیش از اعمال محدودیت‌ها و تعطیلی اصناف نیز از رمان شیوع ویروس حجم مشتریان اصناف در حد بسیار چشمگیری کاهش یافته بود و به عبارتی تعطیلی پی در پی واحدهای صنفی نمی‌تواند هیچ تاثیری در کاهش شیوع ویروس داشته باشد.

رئیس اتاق اصناف ارومیه  به باز بودن بانک‌ها و چک‌های برگشتی اصناف در دوران تعطیلی مغازه‌ها اشاره کرد و گفت: محدودیت‌ها و تعطیلی اصناف در حالی اجرا شد که مراکزی مانند بانک‌ها، اداره دارایی و ...  به فعالیت خود ادامه می‌دهند و بازاریانی که معمولا هر ساله در ماه‌های فروردین و اردیبهشت ماه چک‌های بیشتری به امید فروش زیاد و جبران آن، می‌کشند در بهترین زمان بازار به صورت متوالی تعطیل می‌شوند و در نتیجه چک‌های آن‌ها برگشت می‌خورد.

وی اضافه کرد: تعطیلی اصناف 70 درصد از فعالان این بخش را با مشکل مواجه می‌کند و در حال حاضر موضوع اصناف سودآوری و بازار مطلوب نیست بلکه گلایه‌های اصلی بر سر معیشت و ارتزاق است که ادامه دار شدن وضعیت تعطیلی روزهای خوشی برای اصناف رقم نخواهد زد.

طاهری‌پور از ابطال پروانه کسب یک هزار و 500 واحد صنفی در سال گذشته خبر داد و گفت: در یک سال گذشته بیش از یک هزار و 500 واحد صنفی در این مرکز اقدام به ابطال پروانه کسب خود کرده‌اند و بسیاری از اصناف نیز کسب و کار خود را تعطیل کرده‌اند و این به معنی ضربه به اقتصاد است.

وی ادامه داد: در هر حال اصناف همواره تابع تصمیمات نهادهای سیاست گذار بوده و از ابتدای شروع محدودیت‌های کرونایی علی‌رغم مشکلات اقتصادی، تمام بازاریان و کسبه برای حفظ سلامتی مردم و ریشه کنی این ویروس همکاری شایسته‌ای داشته‌اند و اکنون انتظار می‌رود مسئولان نیز با درک شرایط اصناف تصمیمات درست و موثری را بگیرند.
newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها